In uw winkelmandje: 0 Artikel, 0,00 EUR

Fotografe Nanouk el Gamal

.

Over Nanouk

Gedreven door de schoonheid van de natuur probeert Nanouk el Gamal – Wijchers landschappen op te zoeken en vast te leggen die minder bekend zijn bij het grote publiek.
Fotografie en reizen heeft haar altijd in het bloed gezeten en ze voelt zich bevoorrecht dat ze de twee kan combineren. “De plaatsen waar ik kom wil ik nooit achterlaten en daarom is fotografie voor mij een manier om de prachtige wereld een stukje mee naar huis te nemen”.

Nanouk is van nature nieuwsgierig en haar fotografische interesse gaat verder dan landschappen. Concertfotografie geeft een mooi contrast met de vaak serene landschappen. Haar uitdaging daarbij is de emotie die de muzikant laat zien over te brengen naar beeld. Maar ook onderwerpen zoals bijvoorbeeld het oude ambacht van een hoefsmid fascineert haar of de manier waarop het licht een bloem raakt.

Nanouk heeft haar sporen verdiend met publicaties in onder andere National Geographic en heeft diverse prijzen gewonnen.


Coyote Buttes

De Coyote Buttes zijn een ecologisch natuurwonder. De versteende zandduinen met hun prachtige lijnenspel zijn mede dankzij de kleur een lust voor het oog. Dit gebied maakt onderdeel uit van de Vermillion Cliffs National Monument, ligt op de grens van Utah en Arizona en is slechts met een moeilijk verkrijgbare vergunning toegankelijk.


Data

De mini-expositie Coyote Buttes is te zien op de Verwersdijk 90 te Delft en loopt van 15 november tot 15 december 2009.

Bekijk nog meer werk van Nanouk el Gamal op:
www.photonook.net , voor meer info: info@photonook.net

Wilt u ook een keer mini-exposeren bij Lumage?
Neem contact op, bel 015 2141015 of mail ons.

Meer links naar fotografen

.

Nanouk gebruikte deze producten:

Lijsten

Lumage C A4/20x30 (100 stuks: € 2,99)

Lumage C A6/10x15 (100 stuks: € 1,59)

Ophangsysteem

Lumage mini-exposities
2022 Lumage.EU, info@lumage.eu, Tel +31 06 42381516